Маршмеллоу - це ніжний солодкий десерт, що нагадує пастилу або суфле. Французька солодкість, яка подобається багатьом. Рецептів з використанням цього продукту дуже багато. Його подають і з гарячими напоями і з холодним морозивом. Він смачний сам по собі.

Спробуйте додати його в каву. Невідомо, кому прийшла така ідея в голову вперше, але результат вийшов незрівнянним. Чорна кава з легкою пінкою і солодким маршмеллоу виходить дуже незвичайною на смак. Цукру додавати не треба, кава з маршмеллоу дуже солодка. Напій ніжний і приємний, щось середнє між кавою і десертом. Можна сказати: два в одному.

Для приготування напою-смаколику вам знадобитися 200 мл чистої питної води, розчинна кава 1,5 ст. ложки, маршмеллоу 5 штук., трошки цукру для утворення густої піни. І, за бажанням, тертий чорний шоколад для прикраси напою зверху.

Каву з маршмеллоу легко приготувати навіть в офісі. Так ви можете влаштувати собі солодку перерву під час роботи.

Рецепт приготування солодкої і смачної кави з маршмеллоу

Під рукою повинен бути електричний чайник, велика чашка і ложка. Тому кава з маршмеллоу доступна в будь-яких умовах. Розчинні напої - ідеальне рішення для тих, хто завжди поспішає.

Рецепт дуже простий, всього кілька кроків. Спробуйте, і вам сподобається. Можливо така кава навіть стане вашою новою традицією.

  • Перш за все необхідно закип'ятити чайник. Поки вода закипає, приступайте до наступного кроку.
  • Маршмеллоу наріжте невеликими кубиками.
  • У чашку покладіть розчинну каву і трошки цукру.
  • Додайте трохи води, не більше 1 ст. ложки і гарненько збийте каву до розчинення цукру і отримання яскраво-рудої щільної піни.
  • Вилийте в чашку 200 мл окропу і додайте маршмеллоу.
  • Зверху напій можна посипати каву з тертим шоколадом.

Просто ідеальний кавовий десерт, який дуже швидко готується. Він смачний і солодкий, зігріваючий та тонізуючий.

Каву з маршмеллоу можна подавати гостям, це чудовий десерт за кілька хвилин. Або приготувати собі, як бонус за хорошу роботу. Привід для такого чудового напою завжди знайдеться.

Приємного вам кавування!