Кава

Замовити каву

Кава мелена «Характерна» «Традиційна» (100 грам) являє собою напій, що надає споживачам виняткову новизну смакових відчуттів при використанні традиційних і перевірених часом методів підбору кавової суміші, а також приготування справжньої натуральної меленої кави з особливим характером.

Даний продукт чудовий для будь-яких з популярних способів приготування неповторного кавового напою.

  1. Спосіб «американо». Цей метод надзвичайно поширений в Скандинавських країнах та Америці. Для приготування кави за допомогою цього способу знадобиться кавоварка з наявністю конусообразного фільтра. У фільтр досить покласти 3-4 столові ложки кави. Після закипання гаряча вода, порходя через фільтр, заварює каву, яка потрапляє в колбу.
  2. Спосіб «по-німецьки» поширений, переважно, в Європі і відрізняється надзвичайною простотою: у чашку достатньо засипати півтора-дві чайних ложки натурального, по-справжньому якісної кави та потім залити крутим окропом. Цей спосіб не вимагає додаткового обладнання, дозволяє в найкоротший термін отримати дивовижна кава і використовується при професійних дегустаціях кавових напоїв.
  3. Спосіб «еспресо» на сьогодні найпоширеніший метод приготування кави по всьому світу. Основа його полягає в тому, що мелену натуральну каву заварюють в спеціальній кавоварці-еспресо за допомогою високого тиску, а також високих температур в межах 87-92 ° C.

Головною перевагою такого способу заварювання є його надзвичайна швидкість і дивовижна економічність витрати кави. При цьому напій володіє дуже гідними споживчими властивостями:

  • насиченість,
  • наявність стійкої кремообразной пінки;
  • чудовий аромат.

А як недолік можна відзначити необхідність в громіздкому і досить дорогому обладнанні, а також в навичках правильного його використання для приготування по-справжньому смачного кавового напою.

  1. Спосіб «по-турецьки» широко використовується на Близькому Сході і в ряді арабських країн. Адже для приготування кавового напою таким способом потрібно всього дві чайні ложки натуральної меленої кави, джезва / турка, а також ємність, наповнена гарячим піском / вугіллям. Якщо такої ємності немає, допускається використання звичайної кухонної плити.

Кава найменшого помелу заливається холодною водою, до нього додається щіпка цукру, настій доводиться до кипіння цілих три рази - і все, дивовижна кава готова.

Єдиним недоліком при готуванні кави таким способом можна вважати лише те, що обсяг джезви або турки розрахований тільки на одну порцію, а процес приготування займає в цілому 5-10 хвилин.

Але, в будь-якому випадку, всі ці методи не приносять користі без основного продукту - натурального якісної кави.

Саме такою кавою є кава мелена «Традиційна» від «Кава Характерна», в якому скрупульозно підібрані високоякісні сорти зерен кави арабіки та робусти, об'єднаних в ідеальний купаж, що вражає новизною поєднань і стриманою витонченістю

Виготовлено в компанії SolTech