Кава "SL Еspresso Standart" 1 кг

  • Виробники Apple
  • Модель: SL Еspresso Standart
  • Наявність: Є в наявності
  • 0.00 грн

  • Ex Tax: 0.00 грн
Характеристики
Аромат
Інтенсивність
Смак
Ступінь обсмаження
Рекомендації
Еспресо
Мока
Френч-прес
Зберігання
В кухонній шафі
Уникати потрапляння повітря, світла і тепла
У морозилці
Міцно закрити, не витягати, зберігати не більше 2 місяців

Зернова кава SL Еспрессо Стандарт створена компанією «Кава Характерна» для справжніх цінителів смаку

Продукт SL Еспрессо Стандарт формується з цілісних, ретельно відібраних кавових зерен робусти вищого сорту. Даний продукт поєднує в собі впевнений інтенсивний кавовий смак, приємну кислинку, характерну для робусти, і ідеально підходить для приготування класичного еспресо.

Саме слово «robusta» в перекладі означає «сильний». Цей сорт кави значно иенш вибагливіше арабіки, виростає в кліматі, в умовах якого неможливо навіть існування арабіки. Зерна робусти також відрізняються від кавових зерен арабіки, як і властивості, і виглядають трохи видовженіше, ніж округлі зерна ефіопських сортів.

Кава SL Еспрессо Стандарт представлена в м'якій герметичній упаковці, вагою 1 кг, здатної зберігати цілісність кавових зерен і вражаючі смакові якості зернової кави надовго.

Особливості зернової кави SL Еспрессо Стандарт:

- 100% робуста;

- насичений яскравий смак;

- високий вміст кофеїну;

- ідеальна для приготування еспрессо.

Справжня львівська кава SL Еспрессо Стандарт має складну, оригінальну рецептуру, тому і відрізняється від інших, насиченим впевненим смаком, шовковистою крема з легкими карамелевими півтонами і приємною кислинкою.

Одним з основних факторів, що сприяють затребуваності і популярності представленого продукту, є якісне і грамотне обсмажування зерен. Це чи не найважливіший процес на шляху від зеленого кавового зерна до чашечки смачного кавового напою. Адже саме майстерність обсмажування відповідальна за прояв смакових і ароматичних характеристик кави - зерен в повній мірі.

При обсмажуванні добірних ще зелених зерен кави з них випаровується волога, при цьому саме кавове зерно збільшується в розмірах. При температурній обробці в кавовому зерні формується складна хімічна речовина кафеоль, що відповідає безпосередньо за характерний природний аромат кави. Сахароза ж, присутня в зернах, повільно трансформується в карамелін, завдяки якому кавові зерна і набувають коричневого забарвлення. Поступово структура зерна змінюється, і вивільняються ефірні масла.

Важливо відзначити, що кожен сорт кави вимагає індивідуального підходу, різної температури і тривалості поетапних циклів обсмажування. Тільки досвід і майстерність грамотних фахівців дозволяють витягти максимум аромату і неперевершений смак для кожного сорту кави.

Кава SL Еспрессо Стандарт від «Кава Характерна» характеризується темним обсмаженням, що ідеально підходить для приготування еспрессо. Темно-коричневий колір кавових зерен в поєднанні з маслянистою поверхнею, що утворюється на кожному зернятку при обсмажуванні, формують виражений солодко-гіркий смак готового кавового напою при приготуванні. До того ж мінімальна кислинка, властива робусті, доповнює всю гармонійну картину бездоганної міцної, а головне смачної кави.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре