Кава «Характерна» «Класична» 100 грам

Замовити каву

Для того, щоб кава мелена «Характерна» «Класична» 100 грам перетворилася в чашку смачної якісної кави, український виробник «Кава Хараткерна» доклав значних зусиль щодо ретельного дотримання встановлених кавовим виробництвом вимог:

  • до відповідного обладнання,
  • до певних товарних стандартів,
  • до професійності персоналу, який безпосередньо бере участь у виробничому процесі.
  • Всупереч запевненням справжніх кавоманів про те, що знайти чудову каву так само складно, як і чудове вино, торговий знак «Кава Характерна» пропонує свою продукцію найвищої якості, запевняючи, що кращий спосіб проаналізувати якість кави - спробувати його на смак.

При дегустуванні кави напій оцінюють за смаком і за ароматом. Ці найважливіші кавові характеристики невіддільні одна від одної. Разом з тим, смак кави являє собою визначальний показник. Аромат же надає первинну інформацію про напій, його виразність, насиченість та інтенсивність безпосередньо залежатиме, від ступеня обсмаження і часу перемелювання кавових зерен.

Для дегустації найкраще підійде або тільки що змелена кава, або кава, взята з щойно відкритої герметичної упаковки.
Додавати під час дегустації в каві молоко цукор і інші інгредієнти не варто.
У чашку необхідно помістити дві чайні ложки кави, а потім залити крутим окропом обсягом 100-120 мл.
Після декількох хвилин очікування, поки кава настоюється, частина кавовій гущі повинна осісти. Частина, що залишилася - утворює на поверхні напою своєрідну плівку-кірку.
Чайною ложкою необхідно "зламати" кірку і негайно вдихнути аромат, що виходить від напою, оскільки в цю секунду запах найбільш яскравий.
Після, кавову гущу що залишилася на поверхні, зачерпують ложкою, підносять до губ і втягують каву в рот, щоб напій розчинився в роті і дозволив оцінити присутність і ступінь кислинки. Важливо звернути особливу увагу на те, що найвірніший смак дегустованої кави відчувається в перші секунди, потім він стає або сильніше, або слабкіше.
А після першого ковтка, необхідно постаратися відчути присмак і післясмак.


І якщо спробувана кава Ваша, то при дегустації Ви неодмінно відчуєте Гармонійний смак, яскраву інтенсивність аромату, приємну кислувату гостроту смаку, щільну консистенцію, насичену повноту зі збалансування смакових елементів і чудовим післясмаком.

Саме такий ідеальний напій виходить при приготуванні кави меленої «Класична». ЇЇ чисто кавовий, правильний смак без сторонніх домішок і непередаваний приємний аромат насичують оригінально. смаковою гаммою і відчуттям врівноваженого балансу у всім-консистенції, повноти, інтенсивності, аромату, смаку та ін.

Виготовлено в компанії SolTech