Кава "Характерна" "Espresso по-львівськи" 250 г

  • Модель: "Характерна" "Espresso по-львівськи"
  • Наявність: Є в наявності
  • 100.00 грн

  • Ex Tax: 100.00 грн
Характеристики
Помел
Аромат
Інтенсивність
Смак
Обсмаження
Рекомендації
Еспресо
Мока
Френч-прес
Зберігання
В кухонній шафі
Уникати потрапляння повітря, світла і тепла
У морозилці
Міцно закрити, не витягати, зберігати не більше 2 місяців

Ви вважаєте, що істинний еспресо можна спробувати тільки в Італії? А ось і помиляєтеся, це цілком реально зробити в Україні. Досить лише придбати кави гідної якості і спеціально призначеного для заварювання саме еспресо. Кава мелена «Espresso по-львівськи» від українського торгового бренду «Кава Характерна» є саме таким напоєм. Для того, щоб смак Вашого напою був бездоганним, мало просто з'їздити в Італію, потрібно вибрати відмінні кавові зерна і максимально правильно їх обсмажити. Слід підібрати і скласти найкращий кавовий купаж з бездоганним співвідношенням смаків. Саме це для Вас і зробили фахівці торгового бренду «Кава Характерна». Кава мелена «Espresso по-львівськи» має глибокий оксамитовий, концентрований кавовий смак з тривалим чарівним «густим» післясмаком. Але саме правильне і грамотне приготування кави еспресо робить його істинним еспресо, характерним тільки для Львова. Адже процес заварювання справжнього еспрессо залежить не тільки від якості і смакових характеристик кавових зерен і сортів кави. Якщо Ви для себе визначилися з ідеальним торговим брендом кави, тоді для приготування якісного напою слід враховувати наступні важливі моменти:

1. Ступінь помелу кави (найкраща середня ступінь помелу)
2. Ступінь обсмажування кавових зерен (найбільше цінується середнє обсмажування)
3. Оптимальне співвідношення кави і води для більш яскравої вираженості
інтенсивності і аромату кавового напою (в «Espresso по-львівськи» показник інтенсивності і ароматізаціі- вище середнього)
4. Якість води.
5. Температура води.
6. Час заварювання кави.


Кружка кави більше, ніж на 97% складається з води, смак і якість якої формують властивості кінцевого напою нітрохи не менше, ніж смак зерен і сорти кави. На глибоке переконання фахівців, найкраща кава виходить при використанні злегка жорсткої води, оскільки наявність мінеральних солей примножує смак компонентів, що містяться в каві. Цим і пояснюється складена традиція додавати в кавовий напій щіпку солі. Але і занадто жорстка вода, завдяки наявності іонів магнію і кальцію може порушити екстракцію ароматичних і смакових складових з частинок меленої кави. І тоді готовий напій ризикує втратити ідеальність смаку. Рекомендацією для приготування ідеального кавового напою з кави меленої «Espresso по-львівськи» від «Кава Характерна» може служити використанню свіжої, насиченою киснем холодної води. Цією закономірності немає науково підкріплених пояснень, але це визнаний факт. Якщо спробувати готову каву, приготовану на теплій відстояній воді, і порівняти останній з напоєм, звареним на холодній свіжій води, то відмінності будуть настільки очевидними, що зайвих питань про кращі смакові якості навіть не виникне. Приготована Вами кава еспресо, буде нітрохи не гірше справжнього італійського. При правильному виборі кави «Espresso по-львівськи» і грамотному підході до приготування у Вас неодмінно вийде справжній еспресо по-львівськи.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре