Кава "Характерна" "Espresso по-львівськи" 100 г

  • Модель: "Характерна" "Espresso по-львівськи"
  • Наявність: Є в наявності
  • 25.28 грн

  • Ex Tax: 25.28 грн
Характеристики
Помел
Аромат
Інтенсивність
Смак
Обсмаження
Рекомендації
Еспресо
Мока
Френч-прес
Зберігання
В кухонній шафі
Уникати потрапляння повітря, світла і тепла
У морозилці
Міцно закрити, не витягати, зберігати не більше 2 місяців

Якщо Ви бажаєте відчути смак справжнього еспрессо, і при цьому зануритися в справжню кавову атмосферу Львова, спробуйте каву мелену «Espresso по- львівськи» від торгової марки «Кава Характерна». Для проби доречно взяти саме 100- грамову, саму ходову упаковку. Переконайтеся в істинному, гармонійному, вишуканому і витонченому смаковому поєднанні даного продукту, яке, розливаючись в роті, здатне відкривати безліч ледь вловимих півтонів, вибухати яскравою, «провідною» ноткою і вкінці виливатися в тривалий глибокий післясмак. Щоб смак приготованої Вами кави еспресо вийшов саме таким, характерним, з м'якою, але виразною інтенсивністю, недостатньо просто взяти дорогі якісні кавові зерна і грамотно їх обсмажити. Спочатку необхідно професійне і ретельне складання кавової суміші (купажу) з бездоганним співвідношенням сортів кави і з грамотним урахуванням їх смакових характеристик і параметрів всіх вхідних компонентів. Професійні купажери всіх кавових марок завжди особливо ревно оберігають рецепти своїх кращих сумішей, що користуються незаперечним успіхом у споживачів.

1. Помол кави. Для приготування справжнього еспрессо найкраще використовувати кави середнього помолу
2. Повне виключення будь-яких штучних ароматизаторів, адже смак справжнього еспрессо не потребує додаткового «фарбування».

До того ж, в ідеальному варіанті - бездоганно приготований еспресо повинен подаватися в чашці, покритої стійкою емаллю і виготовленої з товстостінного фарфору. Чашка, або по-львівськи «філіжанка», повинна володіти еліптичною формою і місткістю в 75 мл. Тільки така порцелянова чашка зможе безпосередньо сприяти можливості оцінити дивовижну м'якість і неперевершений аромат справжнього еспресо по-львівськи. Завдяки своїй еліптичній формі і дивовижній фізичній властивості сприяти акумулюванню тепла, грамотний посуд допомагає насолодитися бездоганним смаком меленої кави «Espresso по-львівськи» і прекрасною піною, яка є невід'ємною частиною ідеального еспрессо. Саме такий, якісний еспрессо пропонує український виробник «Кава Характерна» під маркою «Еспрессо по львівськи». Наш торговий бренд дотримується всіх жорстких і чітких вимог щодо відповідності обладнання та технологій виробництва європейським нормам виготовлення високоякісних кавових напоїв, а також не перестає підвищувати рівень професіоналізму у персоналу. Все це здійснюється для того, щоб ні одна чашка кави «Еспрессо по - львівськи» від «Кава Характерна» ні в якому разі не розчарувала жодного споживача, навіть самого і вимогливого і вибагливого цінителя кави.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре