Кава розчинна сублімована

Якщо говорити про головні переваги розчинної кави, то в якості основного аргументу на користь розчинних напоїв використовують виняткову простоту і видатну швидкість їх приготування.

Для сучасного життя характерний гострий і безкінечний брак часу. Тому висипати в ранкову чашку ложку улюбленої кави і швидко залити її окропом для багатьох з нас стає найбільш прийнятним способом приготування ароматного гарячого напою, адже послідовне приготування меленої натуральної кави відніме в рази більше часу.
Щоб насолоджуватися чудовим смаком і чарівним ароматом розчинної кави, досить лише грамотно вибрати якіснну і ідеально підходящу Вам каву.
На сучасному ринку представлено широке різноманіття всіляких марок розчинної кави. Щоб не розгубитися в цьому асортименті і віддати перевагу саме тій продукції, котра бездоганно буде відповідати Вашим очікуванням і вимогам, найкраще вибирати для проби невелику упаковку, наприклад в 70 грамів, все-таки сублімованої кави.
Сублімована кава одина з найдорожчих і якісніших розчинних продуктів. Ця кава зберігає відмінний смак і винятковий яскравий насичений аромат натуральної кави, а також всі цінні з'єднання і компоненти, завдяки яким ми так любимо каву.
Технологія виробництва сублімованого розчинного напою досить складна і вимагає наявності сучасних виробничих потужностей, саме тому сублімована кава завжди дорожча, в порівнянні з розчинними аналогами в порошковому і гранульованому вигляді.

Упаковка 70 грам? Чому саме таку вагу?

Розфасовка такого обсягу, 70 грам, користується стійкою затребуваністю серед покупців. Подібна упаковка поширена в якості подарунка, сувеніра, для офісу, а також для першого опробування наміченої кавової марки, щоб зрозуміти, на скільки остання відповідає Вашим смаковим уподобанням і очікуванням.

І хоча 70-ти грамовий обсяг не лідер у ваговому рейтингу популярних марок розчинної кави «Кава Характерна», представлений він все ж гідним поруч з наступними сублімованими кавовими продуктами: "Bavarian Chocolate",

  1. "Irish Cream",
  2. "Gold",
  3. "French Vanilla" ,
  4. "Caramel Royal"

Торговий бренд «Кава Характерна» спеціалізується на виробництві високоякісної розчинної сублімованої кави.
Кава "Кава Характерна" запропонована в м'якій упаковці вагою в 70 грамів, яка вигідна і зручна завдяки наявності спеціальної герметичної застібки, надійно зберігає смак пропонованої кави і не пропускає всередину упаковки повітря, вологу, сторонні запахи та ін.
При виборі сублімованої розчинної кави рекомендується звернути особливу увагу:
1) Головна ознака підробки - це дешевизна. Адже якісна розчинна кава з позначенням "100% сублімована кава" просто не може цінуватися дешево.
2) Розчинна сублімовану, а також гранульовану каву підробляють рідше, при цьому гранули купленого кавового напою повинні бути щільними і великими, мати світло-коричневе забарвлення. Якщо на дні упаковки Ви помітили дрібний порошок замість гранул, то це означає, що спочатку була порушена технологія приготування кави.
3) Купуйте лише перевірені бренди, одним з яких і є торгова марка «Кава Характерна»
4) Особливу увагу при покупці розчинної кави заслуговує упаковка з позначенням адреси розфасовки і дати виготовлення продукту.
Саме з вказаної дати виготовлення суміші починається процес старіння кави. Відмінна кава просто не може зберігатися довго, максимально допустимий період зберігання розчинного кавового напою -18 місяців.

Яка саме з запропонованих марок розчинної кави від торгового бренду «Кава Характерна» підійде Вам до душі надалі, судити лише Вам.

Окремі несумлінні виробники не приховують того факту, що часткою сировини для їх розчинних напоїв може служити некондиційні кавові зерна (биті, надколоті, без належного товарного вигляду), адже на їхнє переконання це зовсім не впливає на якість і смак кінцевого розчинного продукту.
Поширена також думка, що переважна частина розчинної кави виробляється з робусти, а цінніша арабіка нечасто стає сировиною для такого роду виробництва.
Але компанія «Кава Характерна» не боїться пропонувати на ринку бездоганний продукт, який не здешевлювали його за рахунок зниження якості сировини.
Лише добірні зерна і 100% арабіка, інноваційний спосіб випарювання з кавових зерен вологи, розпилення отриманого екстракту, з його подальшим заморожуванням дозволяє пропонувати споживачеві гідну розчинну сублімовану каву найвищої якості.

Виготовлено в компанії SolTech